FAQ

◊ Wat voor aardappel gebruiken jullie?

  • Wij gebruiken de Agria. Deze is middelgroot qua formaat en zoet van smaak. Wij hebben voor dit ras gekozen, omdat het er echt uitspringt en eerlijk gezegd, vonden wij deze ook het lekkerst. 🙂

◊ Doen jullie zout op de friet?

  • Nee, wij gebruiken geen zout. Op onze tafels is wel een zout & peper molentje te vinden, maar omdat zout het vocht uit de friet trekt, hebben wij er zelf voor gekozen dit niet zelf toe te brengen. Ook is de friet zonder zout veel lekkerder.

◊ Maken jullie het schepijs zelf?

  • Nee, wij laten dit wel zelf maken. In samenwerking met een Italiaans gezin maken zij in opdracht van ons ambachtelijk schepijs. Zij zijn hier in gespecialiseerd en daardoor kunnen wij deze topkwaliteit ijs leveren.

◊ Waarom verkopen jullie geen broodjes?

  • Dit hebben wij het eerste jaar niet gedaan, omdat wij ons volledig wilde richten op de specialisatie in verse frieten & zelfgemaakte snacks. Na een jaar ervaring op te hebben gedaan, zijn wij klaar voor de volgende stap; vanaf 1 april 2019 gaan wij dan ook broodjes verkopen!

The Potato Bakery - De plek waar alles nog volgens ambachtelijk recept bereid wordt in eigen keuken.