Onze verse frieten

Na veel proeverijen, frietbakkers-en zaken afgesnoept te zijn, hebben wij voor onze aardappel gekozen. Wij hebben voor deze gekozen omdat ze er qua smaak erg uitspringen, precies zoals wij het willen.

John van de Kroon, deze naam bleef elke keer rondspoken nadat we ons weer verbaasd hadden van de heerlijke smaak van sommige frieten. Agria’s zijn zijn kwaliteit. Wanneer je zijn aardappelen geproefd hebt kun je er niet meer onderuit wanneer je ze weer eens tegenkomt.

John hoort ook bij één van de leveranciers gekoppeld aan onze leverancier van het vloeibare goud. Meesters van de Friet is een organisatie die een helpende hand biedt aan verse frieten bakkers en deze ook ondersteund en informeert waar nodig.

 

  • Friet met

Lekker normaal, maar wel met onze huis-mayonaise! 

  • Friet speciaal

Mayonaise, curry, uitjes… Wat een topper, hé?

  • Friet pulled pork

Pulled staat voor ”uit elkaar getrokken”. Wij hebben hiervoor gekozen zodat het makkelijk te eten is met onze frietjes & zodat je bij elke hap een beetje vlees hebt! Geserveerd met cheddarsaus & jalapeñomayonaise.

  • Onze friet ”hete kip”

Gemaakt van verse paprika, ui, chilidraden en nog véél meer lekkers! Geplukte kipreepjes met een heerlijke zoet-pittige saus met bovenop wat taugé om het af te maken. Deze raden wij aan aan de pittige eters samen met onze verse Dandelion & Burdock frisdrank. 🙂 

  • De klassieke ”friet satésaus”

Maar dan in een ander jasje natuurlijk. Onze huisgemaakte satésaus maken wij zelf vanaf de pindakaas, omdat dit recept al talloze jaren in de familie is. Gegratineerd met gebakken uitjes, gebraden pinda’s, kokosschilfers en nog veel meer lekkers. Onze friet satésaus is het lekkerst met een verse Orange & Grapefruit frisdrank.

  • Friet hachee

Vanuit moeders recept, 6 uur lang gegaard vlees, uit elkaar geplukt en aangemaakt met onze geheime hachee-marinade. Geserveerd met mosterdzaadjes on top.

  • De authentieke ”friet truffel”

Huisgemaakte truffelmayonaise, plakjes truffel, taugé. Deze saus heeft smaak genoeg voor twee. Wanneer je intens wilt genieten van dit hapje, kan je deze het beste consumeren met een verse Ginger Beer frisdrank.

  • Aziatische ”friet beef terriyaki”

Met niet de alledaagse terriyaki saus. Deze is zo aangepast dat je hem nergens anders hetzelfde krijgt. rosé biefstukblokjes van de bakplaat, sesamzaadjes in de smaken; garlic & wasabi. Afgemaakt met taugé en een takje basilicum. Deze stevige friet is het lekkerst met onze verse Lemonade & Elderflower

  • Boerenfriet

Deze beauty is niet alleen mooi om te zien; ze is nog heel gezond ook! Gegrilde paprika en ui met een gebakken eitje er bovenop. Gegarneerd met brander-mayonaise & gedroogde oregano.

 


The Potato Bakery - De plek waar alles nog volgens ambachtelijk recept bereid wordt in eigen keuken.