Wie zijn wij?

Welkom, ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Marie-Antoinet Sebregts en ik ben het gezicht achter TPB.

Maandenlang ben ik op zoek geweest naar de beste aardappelen, de verste snacks, de lekkerste sauzen en het mooiste pand.. Waar een wil is, is een weg en hier is het resultaat!

Waarom wil je een frietzaak, zou je denken? Ten eerste.. (!) ”een frietzaak” is het absoluut niet. Je begeeft je in een waar chique restaurant en onze kwaliteit stijgt ook boven het algemene cafetaria wezen uit. Wij bieden u een sfeervol avondje uit met een goede kwaliteit aan friet, snacks en Italiaans schepijs.

Ik ben natuurlijk niet alleen, ik zou dit alles niet hebben kunnen doen zonder mijn lieftallige vriend Tim. Het brein achter het menu, zeg ik altijd maar. Tim is zoals je het wel kunt noemen, een echte Gravenaar, dus weet hij precies wat zijn medemens wilt. Door zijn mensenkennis uit de buurt en mijn stedelijke inzicht zijn wij wel een perfect team.

”A couple that fries together, stays together”, zeggen ze toch?

Onze collega’s kunnen er trouwens ook wat van. Zij zijn de moter van TPB en staan met liefde voor u klaar.


The Potato Bakery - De plek waar alles nog volgens ambachtelijk recept bereid wordt in eigen keuken.